Zdrowie na talerzu, czyli co jeść, żeby się dobrze czuć. 17 zaleceń żywieniowych - ebook
Format ebooka:
PDF
Format
PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz
laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony,
jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania
czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla
oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym
laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym
programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe
Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny
program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią
niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy
każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu
w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale
Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną
aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego,
który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire
dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu
w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale
Pomoc.
Wydawnictwo:
ISBN:
978-83-269-3225-0
Język:
Polski
Data wydania:
Maj 2014
Rozmiar pliku:
2,5 MB
Zabezpieczenie:
Watermark
Pełny opis
"Zdrowie na talerzu, czyli co jeść, żeby się dobrze czuć" to doskonały poradnik pełen zaskakujących wskazówek na temat zdrowego odżywiania. Znajdziesz w nim 17 zaleceń żywieniowych, o których mało kto wie, a które mają przełomowe znaczenie dla naszego zdrowia. Dzięki tym unikalnym radom, sprawdzonym przez lekarzy i pacjentów, w krótkim czasie poprawisz kondycję swojego organizmu. Zyskasz nie tylko więcej energii, lepszą odporność, ale też lepsze samopoczucie i dużo lepszy wygląd. Zupełnie bez wysiłku, bo, jak się okazuje, żeby poczuć różnicę, wystarczy tylko odrobinę zmienić skład dań, które jemy.