Facebook - konwersja

Proof - audiobook

Wydawnictwo:
Czyta:
Data wydania:
27 maja 2014
Czas:
17 min.
Format audiobooka:
MP3
Format MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy (książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet, laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3. Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków. Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer, rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych, które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3. Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim smartfonie.
Produkt niedostępny.  Może zainteresuje Cię

Proof - audiobook

A spirited narrative on the fascinating art and science ofalcohol sure to inspire cocktail party chats on making booze, tasting it, andits effects on our bodies and brains.Drinking gets a lot more interesting when you know what'sactually inside your glass of microbrewed ale, single-malt whisky, or NapaCabernet Sauvignon. All of them begin with fermentation, where a fungus calledyeast binges on sugar molecules and poops out ethanol. Humans have beendrinking the results for ten thousand years. Distillation is a two-thousand-year-old technology-invented by a woman-that we're still perfecting today. Andthe molecular codes of alcoholic flavors remain a mystery pursued by scientistswith high-tech laboratories and serious funding.In Proof, Adam Rogers reveals alcohol as a miracle ofscience, going deep into the pleasures of making and drinking booze-and theeffects of the latter. The people who make and sell alcohol may talk abouthistory and tradition, but alcohol production is really powered by physics,molecular biology, organic chemistry, and a bit of metallurgy-and our taste forthose products is a melding of psychology and neurobiology.Proof takes readers from the whisky-making mecca ofthe Scottish highlands to the oenology labs at UC Davis, from Kentucky bourboncountry to the most sophisticated gene-sequencing labs in the world-and to morethan one bar-bringing to life the motley characters and evolving science behindthe latest developments in boozy technology.
Kategoria: Obcojęzyczne
Język: Angielski
Zabezpieczenie: brak
Rozmiar pliku: 1 000 B

BESTSELLERY

Kategorie: