Facebook - konwersja
Pobierz fragment

Gotowanie na parze. Encyklopedia zdrowia - ebook

Wydawnictwo:
Data wydania:
Grudzień 2011
Format ebooka:
PDF
Format PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
Pobierz fragment
5,00

Gotowanie na parze. Encyklopedia zdrowia - ebook

 

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), zasad zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery.

Spis treści

  • Wstęp 1
  • Dolegliwości układu pokarmowego 2
  • Wymioty i nudności 2
  • Zgaga 2
  • Zaparcia 3
  • Wzdęcia 4
  • Biegunka 4
  • Niestrawność 5
  • Sprzęt do gotowania na parze 6
  • Koszyk lub sitko 6
  • Parowar 7
  • Szybkowar 7
  • Zasady gotowania na parze 8
  • Stosowanie przypraw i ziół 10
  • Przepisy 12
  • Zupa z zielonego groszku 12
  • Zupa pomidorowa 13
  • Knedle drożdżowe z owocami 14
  • Kluski na parze 15
  • Talerz warzyw 16
  • Ziemniaki z twarogiem 17
  • Brokuły z migdałami 18
  • Pomidory faszerowane kaszą 19
  • Warzywa z kaszą kuskus 20
  • Tofu z warzywami 21
  • Roladki rybne 22
  • Łosoś w sosie pomidorowym 23
  • Halibut z cukinią i marchewką 24
  • Flądra w ziołach 25
  • Kurczak w płatkach migdałowych 26
  • Indyk z marchewką i groszkiem 27
  • Wieprzowina z kalafiorem 28
  • Klopsy ziołowe 29
  • Zabaglione 30
  • Krem czekoladowy 31
  • Zasady zdrowego odżywiania 32
Kategoria: Encyklopedie
Zabezpieczenie: brak
ISBN: 978-83-7774-437-6
Rozmiar pliku: 6,1 MB

BESTSELLERY

Kategorie: