Poradnik technologa żywności - ebook
Poradnik technologa żywności - ebook
URSZULA KOPIŃSKA — absolwentka Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja, Wydziału Technologii Żywności oraz Wydział Marketingu i Zarządzania w Przedsiębiorstwie. Przez 12 lat pracy w szkole Autorce udało się zgłębić wiedzę w zakresie tematyki niniejszego poradnika. Powodem podjęcia decyzji o napisaniu niniejszej książki było uproszczenie języka tematyki dla uczniów szkół wieczorowych w stosunku do obecnie istniejącego podręcznika na rynku, składającego się z kilku tomów, napisanego bardzo fachowym językiem z wieloma skomplikowanymi obliczeniami. „Poradnik technologa żywności” zawiera obrazki, opisy i napisana jest łatwym językiem. Jest to kompendium wiedzy o żywieniu.
Kategoria: | Poradniki |
Zabezpieczenie: | brak |
ISBN: | 978-83-928108-1-0 |
Rozmiar pliku: | 1,4 MB |