Facebook - konwersja

Restaurant - audiobook

Wydawnictwo:
Data wydania:
9 kwietnia 2020
Czas:
Format audiobooka:
MP3
Format MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy (książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet, laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3. Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków. Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer, rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych, które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3. Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim smartfonie.
64,99

Restaurant - audiobook

AS READ ON BBC RADIO 4 BOOK OF THE WEEK. The fascinating story of how we have gone out to eat, from the ancient Romans in Pompeii to the luxurious Michelin-starred restaurants of today. Tracing its earliest incarnations in the city of Pompeii, where Sitwell is stunned by the sophistication of the dining scene, this is a romp through history as we meet the characters and discover the events that shape the way we eat today. Sitwell, restaurant critic for the Daily Telegraph and famous for his acerbic criticisms on the hit BBC show MasterChef, tackles this enormous subject with his typical wit and precision. He spies influences from an ancient traveller of the Muslim world, revels in the unintended consequences for nascent fine dining of the French Revolution, reveals in full hideous glory the post-Second World War dining scene in the UK and fathoms the birth of sensitive gastronomy in the US counterculture of the 1960s. This is a story of the ingenuity of the human race as individuals endeavour to do that most fundamental of things: to feed people. It is a story of art, politics, revolution, desperate need and decadent pleasure. Sitwell, a familiar face in the UK and a figure known for the controversy he attracts, provides anyone who loves to dine out, or who loves history, or who simply loves a good read with an accessible and humorous history. The Restaurant is jam-packed with extraordinary facts; a book to read eagerly from start to finish or to spend glorious moments dipping in to. It may be William Sitwell's History of Eating Out, but it's also the definitive story of one of the cornerstones of our culture.
Kategoria: Obcojęzyczne
Język: Angielski
Zabezpieczenie: brak
Rozmiar pliku: 1 000 B

BESTSELLERY

Kategorie: