Facebook - konwersja
  • Empik Go W empik go

Authentic African Cuisine from Ghana - ebook

Wydawnictwo:
Data wydania:
13 kwietnia 2022
Format ebooka:
EPUB
Format EPUB
czytaj
na czytniku
czytaj
na tablecie
czytaj
na smartfonie
Jeden z najpopularniejszych formatów e-booków na świecie. Niezwykle wygodny i przyjazny czytelnikom - w przeciwieństwie do formatu PDF umożliwia skalowanie czcionki, dzięki czemu możliwe jest dopasowanie jej wielkości do kroju i rozmiarów ekranu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na czytniku
Czytanie na e-czytniku z ekranem e-ink jest bardzo wygodne i nie męczy wzroku. Pliki przystosowane do odczytywania na czytnikach to przede wszystkim EPUB (ten format możesz odczytać m.in. na czytnikach PocketBook) i MOBI (ten fromat możesz odczytać m.in. na czytnikach Kindle).
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na smartfonie
Aby odczytywać e-booki na swoim smartfonie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. iBooks dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.

Authentic African Cuisine from Ghana - ebook

20th Anniversary Celebration Edition (1997 - 2017)

​​​Authentic African Cuisine from Ghana is an absolutely brilliant and must-have book. The 1st edition of the book was a great success and it's been out of print for over 10 years, which has created an overwhelming demand for the revised edition. The second edition has easier to read and easy to follow cooking instructions and is updated with professional quality images of some favourite Ghanaian dishes.

The book begins with a brief introduction to the history, traditions and culture of Ghana and its people. Ghanaians are fun-loving, cheerful people who are proud of their country and its numerous languages (over 20 major ones and many more dialects), traditions, and standing.

The book then goes into the various traditional soups such as the famous groundnut or peanut soup, and palm soup. There are stews like kontomereh (spinach) and egusi, okro or okra stew and rice dishes like Jollof and kelewele (fried plantains) - delicious. There's also a section for desserts like bofloat.

Towards the end of the book, there is a section that gives a list of many Ghanaian festivals and their respective dates of celebration. There are also the Adinkra symbols and the meanings of each symbol.

In writing this book, the authors have endeavoured (as much as possible) to stick closely to ingredients and herbs used by Ghanaians in cooking their mouth-watering dishes. But, being conscious that this book will be read by non- Ghanaians and that food preservation will take place throughout the four corners of the globe, the authors have also included, where possible, substitute ingredients which are more readily available in American or European markets.

It should be noted that because the African continent is so diverse in culture and traditions there is consequently a wide range of food and different methods and styles of cooking a similar food from one country to the next within Africa. Even within the same country, different ethnic groups will prepare the same dish differently. The term 'African food' is therefore a complete misnomer. Traditionally in Ghana, and indeed in the rest of Africa, girls learn to cook at an early age. A young adult will first go to the local market with the mother to watch how she selects the best fresh ingredients for a particular dish, then the child will help with little chores and take instructions from the mother in the kitchen while she cooks. By her mid-teens, the child (usually a daughter, but not exclusively so) is a budding good cook herself. This is how mouth-watering Ghanaian foods are passed on from mother to daughter, from one generation to the next, intact and undiluted.

Kategoria: Cooking & Food
Język: Angielski
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-0-9659209-1-9
Rozmiar pliku: 15 MB

BESTSELLERY

Kategorie: