Allergies, Asthma, and the Common Cold - audiobook
Format audiobooka:
MP3
Format
MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy
(książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać
na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet,
laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików
EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków.
Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer,
rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz
słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych,
które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
smartfonie.
Allergies, Asthma, and the Common Cold - audiobook
Audiobook po zakupie nie będzie dostępny do słuchania w aplikacji Empik Go. Pobierz plik ze swojej biblioteki i odsłuchaj go w dowolnej innej aplikacji odtwarzającej pliki mp3 - w telefonie, na komputerze lub dowolnym innym urządzeniu.
During allergy season, sufferers know the drill: runny nose, watery eyes, sneezing up a storm. For the unlucky with asthma, symptoms might also include coughing and wheezing. However, asthma is not always caused by allergens like pollen and dust-nonallergenic asthma is brought on by a number of possible environmental or genetic triggers. Then there's the common cold, which also presents with similar symptoms. So what's causing your runny nose?In Allergies, Asthma, and the Common Cold, we review what we know about these three conditions as well as take a look at food allergies and what's on the horizon for allergy treatment and prevention. We begin with what causes allergies, in which Steve Mirsky interviews Johns Hopkins School of Medicine researcher Kathleen Barnes on the science behind the hygiene hypothesis, which suggests that early exposure to bacteria and viruses leads to a stronger immune system and a reduced likelihood of developing allergies later in life. Next we tackle asthma, which is reaching epidemic proportions in some parts of the world. Then we discuss interventions for food allergies specifically, including genetically modified foods and immunotherapy. And finally, we look into allergies in general, and how the fine-tuned "human microbiome" may be protecting us more than we know.
During allergy season, sufferers know the drill: runny nose, watery eyes, sneezing up a storm. For the unlucky with asthma, symptoms might also include coughing and wheezing. However, asthma is not always caused by allergens like pollen and dust-nonallergenic asthma is brought on by a number of possible environmental or genetic triggers. Then there's the common cold, which also presents with similar symptoms. So what's causing your runny nose?In Allergies, Asthma, and the Common Cold, we review what we know about these three conditions as well as take a look at food allergies and what's on the horizon for allergy treatment and prevention. We begin with what causes allergies, in which Steve Mirsky interviews Johns Hopkins School of Medicine researcher Kathleen Barnes on the science behind the hygiene hypothesis, which suggests that early exposure to bacteria and viruses leads to a stronger immune system and a reduced likelihood of developing allergies later in life. Next we tackle asthma, which is reaching epidemic proportions in some parts of the world. Then we discuss interventions for food allergies specifically, including genetically modified foods and immunotherapy. And finally, we look into allergies in general, and how the fine-tuned "human microbiome" may be protecting us more than we know.
Kategoria: | Obcojęzyczne |
Język: | Angielski |
Zabezpieczenie: | brak |
ISBN: | 978-1-0940-7562-4 |
Rozmiar pliku: | 100 B |