Jacques Pépin Art of the Chicken - audiobook
Format audiobooka:
MP3
Format
MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy
(książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać
na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet,
laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików
EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków.
Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer,
rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz
słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych,
które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
smartfonie.
Jacques Pépin Art of the Chicken - audiobook
Audiobook po zakupie nie będzie dostępny do słuchania w aplikacji Empik Go. Pobierz plik ze swojej biblioteki i odsłuchaj go w dowolnej innej aplikacji odtwarzającej pliki mp3 - w telefonie, na komputerze lub dowolnym innym urządzeniu.
From legendary chef Jacques Pepin, a book celebrating his lifelong love of chickens, featuring dozens of his celebrated paintings and more than 50 recipes, along with a treasure trove of poignant and often humorous stories.Chicken may not be an extravagant ingredient, but for master chef Jacques Pépin, it is the one he turns to most frequently—to cook and to paint. In this beautifully illustrated book, Jacques reminisces on his life through the lens of the humble bird, from his childhood in rural France, where he chased chickens and watched as his maman turned them into her poulet à la crème, to his demanding apprenticeship and long, illustrious career—cooking Chicken Chasseur for Charles de Gaulle and his family, turning down a chance to work as JFK’s White House Chef for a job at Howard Johnson’s, and appearing on television alongside food-world luminaries like Julia Child. Throughout are Jacques’ favorite chicken and egg recipes, conveyed as if he were sharing them over a dinner table. Most significantly, the book displays dozens of Jacques’ stunning paintings of chickens. “If it clucks or scratches, it’s likely that Jacques has painted it.” This unique book is the next best thing to a visit to Jacques’ home, which would include a tour of his art studio, captivating conversation as he cooks, and a toast with a glass of wine over a simple meal of perfect roast chicken.  Supplemental enhancement PDF accompanies the audiobook.
From legendary chef Jacques Pepin, a book celebrating his lifelong love of chickens, featuring dozens of his celebrated paintings and more than 50 recipes, along with a treasure trove of poignant and often humorous stories.Chicken may not be an extravagant ingredient, but for master chef Jacques Pépin, it is the one he turns to most frequently—to cook and to paint. In this beautifully illustrated book, Jacques reminisces on his life through the lens of the humble bird, from his childhood in rural France, where he chased chickens and watched as his maman turned them into her poulet à la crème, to his demanding apprenticeship and long, illustrious career—cooking Chicken Chasseur for Charles de Gaulle and his family, turning down a chance to work as JFK’s White House Chef for a job at Howard Johnson’s, and appearing on television alongside food-world luminaries like Julia Child. Throughout are Jacques’ favorite chicken and egg recipes, conveyed as if he were sharing them over a dinner table. Most significantly, the book displays dozens of Jacques’ stunning paintings of chickens. “If it clucks or scratches, it’s likely that Jacques has painted it.” This unique book is the next best thing to a visit to Jacques’ home, which would include a tour of his art studio, captivating conversation as he cooks, and a toast with a glass of wine over a simple meal of perfect roast chicken.  Supplemental enhancement PDF accompanies the audiobook.
Kategoria: | Obcojęzyczne |
Język: | Angielski |
Zabezpieczenie: | brak |
ISBN: | 978-0-358-72788-0 |
Rozmiar pliku: | 100 B |