Language of Food - audiobook
Format audiobooka:
MP3
Format
MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy
(książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać
na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet,
laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików
EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków.
Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer,
rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz
słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych,
które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
smartfonie.
Language of Food - audiobook
Audiobook po zakupie nie będzie dostępny do słuchania w aplikacji Empik Go. Pobierz plik ze swojej biblioteki i odsłuchaj go w dowolnej innej aplikacji odtwarzającej pliki mp3 - w telefonie, na komputerze lub dowolnym innym urządzeniu.
A sensual feast of a novel, written with elegance, beauty, charm and skill in a voice that is both lyrical and uniqueSanta Montefiore Eliza Acton, despite having never before boiled an egg, became one of the world's most successful cookery writers, revolutionizing cooking and cookbooks around the world. Her story is fascinating, uplifting and truly inspiring.Told in alternate voices by the award-winning author of The Joyce Girl, and with recipes that leap to life from the page, The Language of Food by Annabel Abbs is the most thought-provoking and page-turning historical novel you'll read this year, exploring the enduring struggle for female freedom, the power of female friendship, the creativity and quiet joy of cooking and the poetry of food, all while bringing Eliza Action out of the archives and back into the public eye. ';I love Abbs's writing and the extraordinary, hidden stories she unearths.Eliza Acton is her best discovery yet'Clare PooleyA literary - and culinary- triumph! Hazel Gaynor ';Exhilarating to read - thoughtful, heart-warming and poignant, with a quiet intelligence and elegance that does its heroine proud' Bridget Collins A sumptuous banquet of a book that nourished me and satisfied me just as Eliza Acton's meals would have... I adored it Polly Crosby ';Wonderful... Abbs is such a good story teller. She catches period atmosphere and character so well'Vanessa Nicolson Two of my favourite topics in one elegantly written novel - women's lives and food history. I absolutely loved it Polly Russell A story of courage, unlikely friendship and an exceptional character, told in vibrant and immersive prose Caroline Scott ';Richly imagined and emotionally tender' Pen Vogler Characters that leap off the page, a fascinating story and so much atmosphere,you feel youre in thekitchen with Eliza - I loved it. Frances Quinn Clever, unsentimental, beautifully detailed and quietly riveting Elizabeth Buchan, author of Two Women in Rome
A sensual feast of a novel, written with elegance, beauty, charm and skill in a voice that is both lyrical and uniqueSanta Montefiore Eliza Acton, despite having never before boiled an egg, became one of the world's most successful cookery writers, revolutionizing cooking and cookbooks around the world. Her story is fascinating, uplifting and truly inspiring.Told in alternate voices by the award-winning author of The Joyce Girl, and with recipes that leap to life from the page, The Language of Food by Annabel Abbs is the most thought-provoking and page-turning historical novel you'll read this year, exploring the enduring struggle for female freedom, the power of female friendship, the creativity and quiet joy of cooking and the poetry of food, all while bringing Eliza Action out of the archives and back into the public eye. ';I love Abbs's writing and the extraordinary, hidden stories she unearths.Eliza Acton is her best discovery yet'Clare PooleyA literary - and culinary- triumph! Hazel Gaynor ';Exhilarating to read - thoughtful, heart-warming and poignant, with a quiet intelligence and elegance that does its heroine proud' Bridget Collins A sumptuous banquet of a book that nourished me and satisfied me just as Eliza Acton's meals would have... I adored it Polly Crosby ';Wonderful... Abbs is such a good story teller. She catches period atmosphere and character so well'Vanessa Nicolson Two of my favourite topics in one elegantly written novel - women's lives and food history. I absolutely loved it Polly Russell A story of courage, unlikely friendship and an exceptional character, told in vibrant and immersive prose Caroline Scott ';Richly imagined and emotionally tender' Pen Vogler Characters that leap off the page, a fascinating story and so much atmosphere,you feel youre in thekitchen with Eliza - I loved it. Frances Quinn Clever, unsentimental, beautifully detailed and quietly riveting Elizabeth Buchan, author of Two Women in Rome
Kategoria: | Obcojęzyczne |
Język: | Angielski |
Zabezpieczenie: | brak |
ISBN: | 978-1-3985-1263-4 |
Rozmiar pliku: | 100 B |