Technically Food - audiobook
Format audiobooka:
MP3
Format
MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy
(książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać
na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet,
laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików
EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków.
Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer,
rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz
słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych,
które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
smartfonie.
Technically Food - audiobook
Audiobook po zakupie nie będzie dostępny do słuchania w aplikacji Empik Go. Pobierz plik ze swojej biblioteki i odsłuchaj go w dowolnej innej aplikacji odtwarzającej pliki mp3 - w telefonie, na komputerze lub dowolnym innym urządzeniu.
The full inside story of the technology paradigm shift transforming the food we eat and who is making itUltraprocessed and secretly produced foods are roaring back into vogue, cheered by consumers and investors because they are plant-based and help address societal issues. And as our food system leaps ahead to a sterilized lab of the future, we think we know more about our food than we ever did, but because so much is happening so rapidly, we actually know less. In Technically Food, investigative reporter Larissa Zimberoi pokes holes in the marketing mania behind today's changing food landscape and clearly shows the trade-oi s of replacing real food with technology-driven approximations with news-breaking revelations.
The full inside story of the technology paradigm shift transforming the food we eat and who is making itUltraprocessed and secretly produced foods are roaring back into vogue, cheered by consumers and investors because they are plant-based and help address societal issues. And as our food system leaps ahead to a sterilized lab of the future, we think we know more about our food than we ever did, but because so much is happening so rapidly, we actually know less. In Technically Food, investigative reporter Larissa Zimberoi pokes holes in the marketing mania behind today's changing food landscape and clearly shows the trade-oi s of replacing real food with technology-driven approximations with news-breaking revelations.
Kategoria: | Obcojęzyczne |
Język: | Angielski |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
Rozmiar pliku: | 100 B |