Women in the Kitchen - audiobook
Format audiobooka:
MP3
Format
MP3
słuchaj
na czytniku
słuchaj
na laptopie
słuchaj
na smartfonie
Format stosowany przy audiobookach. Jest to plik dźwiękowy
(książka w wersji audio, czytana przez lektora), który można odsłuchać
na urządzeniach posiadających głośnik, takich jak: smartfon, tablet,
laptop czy czytnik.
słuchaj
na laptopie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość komputerów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
laptopie.
słuchaj
na czytniku
Spora część czytników poza możliwością odczytywania e-booków (plików
EPUM, MOBI, PDF) posiada również możliwość odsłuchiwania audiobooków.
Wystarczy, że zgrasz zakupiony plik w formacie .zip na komputer,
rozpakujesz go, wgrasz na czytnik i... gotowe! Audiobooków możesz
słuchać m.in. na czytnikach marki PocketBook oraz wszystkich innych,
które posiadają wejście słuchawkowe.
słuchaj
na smartfonie
Zakupiony audiobook trafi do Twojej Biblioteki, gdzie będzie dostępny
jako .zip. Po jego rozpakowaniu będziesz mógł odsłuchać audiobooka za
pośrednictwem dowolnego programu umożliwiającego odtwarzanie plików mp3.
Obecnie większość smartfonów od momentu zakupienia wyposażona jest w
program umożliwiający odsłuchiwanie plików MP3. Jeśli jeszcze nie
posiadasz takiego programu, możesz go szybko zainstalować na swoim
smartfonie.
Women in the Kitchen - audiobook
Audiobook po zakupie nie będzie dostępny do słuchania w aplikacji Empik Go. Pobierz plik ze swojej biblioteki i odsłuchaj go w dowolnej innej aplikacji odtwarzającej pliki mp3 - w telefonie, na komputerze lub dowolnym innym urządzeniu.
Culinary historian Anne Willan ';has melded her passions for culinary history, writing, and teaching into her fascinating new book' (Chicago Tribune) that traces the origins of American cooking through profiles of twelve influential womenfrom Hannah Woolley in the mid-1600s to Fannie Farmer, Julia Child, and Alice Waterswhose recipes and ideas changed the way we eat.Anne Willan, multi-award-winning culinary historian, cookbook writer, teacher, and founder of La Varenne Cooking School in Paris, explores the lives and work of women cookbook authors whose essential books have defined cooking over the past three hundred years. Beginning with the first published cookbook by Hannah Woolley in 1661 to the early colonial days to the transformative popular works by Fannie Farmer, Irma Rombauer, Julia Child, Edna Lewis, Marcella Hazan, and up to Alice Waters working today. Willan offers a brief biography of each influential woman, highlighting her key contributions, seminal books, and representative dishes. The book features fifty original recipesas well as updated versions Willan has tested and modernized for the contemporary kitchen. Women in the Kitchen is an engaging narrative that seamlessly moves through the centuries to help readers understand the ways cookbook authors inspire one another, that they in part owe their places in history to those who came before them, and how they forever change the culinary landscape. This ';informative and inspiring book is a reminder that the love of delicious food and the care and preparation that goes into it can create a common bond' (Booklist).
Culinary historian Anne Willan ';has melded her passions for culinary history, writing, and teaching into her fascinating new book' (Chicago Tribune) that traces the origins of American cooking through profiles of twelve influential womenfrom Hannah Woolley in the mid-1600s to Fannie Farmer, Julia Child, and Alice Waterswhose recipes and ideas changed the way we eat.Anne Willan, multi-award-winning culinary historian, cookbook writer, teacher, and founder of La Varenne Cooking School in Paris, explores the lives and work of women cookbook authors whose essential books have defined cooking over the past three hundred years. Beginning with the first published cookbook by Hannah Woolley in 1661 to the early colonial days to the transformative popular works by Fannie Farmer, Irma Rombauer, Julia Child, Edna Lewis, Marcella Hazan, and up to Alice Waters working today. Willan offers a brief biography of each influential woman, highlighting her key contributions, seminal books, and representative dishes. The book features fifty original recipesas well as updated versions Willan has tested and modernized for the contemporary kitchen. Women in the Kitchen is an engaging narrative that seamlessly moves through the centuries to help readers understand the ways cookbook authors inspire one another, that they in part owe their places in history to those who came before them, and how they forever change the culinary landscape. This ';informative and inspiring book is a reminder that the love of delicious food and the care and preparation that goes into it can create a common bond' (Booklist).
Kategoria: | Obcojęzyczne |
Język: | Angielski |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
ISBN: | 978-1-7971-1585-6 |
Rozmiar pliku: | 100 B |