-
W empik go
40 przepisów na konserwy - ebook
40 przepisów na konserwy - ebook
Sztuka konserwowania żywności to jedna z najstarszych umiejętności, jakie opanował człowiek. Już nasi przodkowie, żyjąc w świecie bez lodówek i nowoczesnych metod przechowywania, musieli znaleźć sposoby na to, by zachować świeżość jedzenia na dłużej. Suszenie, kiszenie, solenie, marynowanie czy wekowanie – każda z tych metod miała na celu przedłużenie trwałości produktów i umożliwienie korzystania z ich smaku i wartości odżywczych przez cały rok. Dziś, mimo ogromnej dostępności żywności w sklepach, warto wrócić do tych sprawdzonych sposobów i cieszyć się domowymi przetworami, które biją na głowę te produkowane przemysłowo.
Kategoria: | Kuchnia |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
Rozmiar pliku: | 183 KB |
BESTSELLERY
- 5,00 zł
- 5,00 zł
- Wydawnictwo: ArtVitaeFormat: EPUB MOBIZabezpieczenie: Watermark VirtualoKategoria: KuchniaTa książka wyjaśnia czym jest indeks glikemiczny (IG), na czym polega jego decydujący wpływ na to, czy ubytek wagi będzie trwały. Zawiera liczne, przydatne tabele z wartościami indeksów glikemicznych wybranych produktów spożywczych13,66 zł13,66 zł
- EBOOK
53,10 zł 59,00
Rekomendowana przez wydawcę cena sprzedaży detalicznej.
- 44,99 zł