Facebook - konwersja
Przeczytaj fragment on-line
Darmowy fragment

  • Empik Go W empik go

40 przepisów na śniadania bezglutenowe - ebook

Wydawnictwo:
Format:
EPUB
Data wydania:
23 marca 2025
9,99
999 pkt
punktów Virtualo

40 przepisów na śniadania bezglutenowe - ebook

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia – od niego zależy nasza energia, samopoczucie i produktywność. Niestety, w dzisiejszym zabieganym świecie wiele osób pomija ten kluczowy posiłek lub sięga po gotowe, wysoko przetworzone produkty, które nie dostarczają organizmowi odpowiednich składników odżywczych.

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 10,0 KB

FRAGMENT KSIĄŻKI

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia – od niego zależy nasza energia, samopoczucie i produktywność. Niestety, w dzisiejszym zabieganym świecie wiele osób pomija ten kluczowy posiłek lub sięga po gotowe, wysoko przetworzone produkty, które nie dostarczają organizmowi odpowiednich składników odżywczych. Dodatkowo, coraz więcej ludzi zmaga się z nietolerancją glutenu, celiakią lub po prostu decyduje się na eliminację glutenu z diety w trosce o zdrowie i lepsze samopoczucie. Właśnie dlatego powstał ten ebook – zbiór 40 przepisów na śniadania bezglutenowe , które są nie tylko zdrowe i pełnowartościowe, ale również smaczne i proste w przygotowaniu.

Dieta bezglutenowa kojarzy się wielu osobom z licznymi ograniczeniami. W rzeczywistości jednak kuchnia bezglutenowa jest niezwykle różnorodna, a brak glutenu nie oznacza rezygnacji z ulubionych smaków. Wystarczy sięgnąć po odpowiednie składniki i nauczyć się kilku podstawowych zasad, aby cieszyć się pysznymi i sycącymi śniadaniami, które nie tylko wspierają zdrowie, ale także doskonale smakują.

Dlaczego warto jeść zdrowe, bezglutenowe śniadania?

Śniadanie to pierwszy posiłek po długiej nocnej przerwie w dostarczaniu organizmowi energii i składników odżywczych. Odpowiednio skomponowane pozwala uniknąć nagłych skoków poziomu cukru we krwi, wspomaga koncentrację i zapewnia siłę na cały poranek. Wybór śniadania bezglutenowego może być szczególnie korzystny nie tylko dla osób z nietolerancją glutenu, ale również dla tych, którzy chcą poprawić trawienie, zmniejszyć wzdęcia czy unikać przetworzonych zbóż o wysokim indeksie glikemicznym.
mniej..

BESTSELLERY

Menu

Zamknij