Badanie towarów spożywczych - ebook
Badanie towarów spożywczych - ebook
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
- mięso, podroby i przetwory,
- drób, jaja i przetwory,
- tłuszcze roślinne i zwierzęce
- warzywa i owoce
- przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Kategoria: | Inżynieria i technika |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
ISBN: | 978-83-01-20104-3 |
Rozmiar pliku: | 17 MB |