Facebook - konwersja

Быстрое консервирование. Холодное и горячее. Овощи, грибы, зелень, фрукты, ягоды (Bystroe konservirovanie. Holodnoe i gorjachee. Ovoshhi, griby, zelen', frukty, jagody) - ebook

Wydawnictwo:
Data wydania:
18 kwietnia 2018
Format ebooka:
EPUB
Format EPUB
czytaj
na czytniku
czytaj
na tablecie
czytaj
na smartfonie
Jeden z najpopularniejszych formatów e-booków na świecie. Niezwykle wygodny i przyjazny czytelnikom - w przeciwieństwie do formatu PDF umożliwia skalowanie czcionki, dzięki czemu możliwe jest dopasowanie jej wielkości do kroju i rozmiarów ekranu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na czytniku
Czytanie na e-czytniku z ekranem e-ink jest bardzo wygodne i nie męczy wzroku. Pliki przystosowane do odczytywania na czytnikach to przede wszystkim EPUB (ten format możesz odczytać m.in. na czytnikach PocketBook) i MOBI (ten fromat możesz odczytać m.in. na czytnikach Kindle).
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na smartfonie
Aby odczytywać e-booki na swoim smartfonie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. iBooks dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
9,24

Быстрое консервирование. Холодное и горячее. Овощи, грибы, зелень, фрукты, ягоды (Bystroe konservirovanie. Holodnoe i gorjachee. Ovoshhi, griby, zelen', frukty, jagody) - ebook

Соление. Квашение. Маринование
• Соте • Икра • Соусы • Салаты
• Ассорти • Закуски • Компоты • Приправы

Новые оригинальные рецепты к сезону консервации! Вам не потребуется много времени и сил, чтобы приготовить эти разносолы как холодным, так и горячим способом консервирования. Вы сможете сохранить витамины и полезные вещества в овощах и фруктах и круглый год баловать себя и близких аппетитными заготовками. Приготовьте перец, фаршированный яблоками, консервированную кукурузу, овощное ассорти, нежные помидорчики с алычой, остренькие патиссоны с чесноком, ягодный конфитюр или тающее во рту сливовое повидло убедитесь – это очень вкусно! Solenie. Kvashenie. Marinovanie

• Sote • Ikra • Sousy • Salaty

• Assorti • Zakuski • Kompoty • Pripravy



Novye original'nye recepty k sezonu konservacii! Vam ne potrebuetsja mnogo vremeni i sil, chtoby prigotovit' jeti raznosoly kak holodnym, tak i gorjachim sposobom konservirovanija. Vy smozhete sohranit' vitaminy i poleznye veshhestva v ovoshhah i fruktah i kruglyj god balovat' sebja i blizkih appetitnymi zagotovkami. Prigotov'te perec, farshirovannyj jablokami, konservirovannuju kukuruzu, ovoshhnoe assorti, nezhnye pomidorchiki s alychoj, ostren'kie patissony s chesnokom, jagodnyj konfitjur ili tajushhee vo rtu slivovoe povidlo ubedites' – jeto ochen' vkusno!
Kategoria: Cooking & Food
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-617-12-0702-8
Rozmiar pliku: 10 MB

BESTSELLERY

Kategorie: