Co by tu zjeść? Sezon 1: Sałatki i talerzyki - ebook
Co by tu zjeść? Sezon 1: Sałatki i talerzyki - ebook
Pierwszy sezon miniserii kulinarnej „Co by tu zjeść?” to siedem wyjątkowych przepisów na sałatki i talerzyki – proste, sezonowe dania pełne koloru i smaku. To kuchnia roślinna bez zadęcia: wegetariańska, w większości z wegańskim potencjałem, a przede wszystkim – do zrobienia w zwykłej domowej kuchni. „Co by tu zjeść?” to nie tylko książka z przepisami, ale też zaproszenie, by w kuchni zwolnić, pobawić się smakami i odkryć, że najprostsze rzeczy potrafią dać najwięcej radości. W tym sezonie zapraszam cię na: słońce późnego lata, sałatkę dla zdrowej kiszki z kuskusem perłowym, grillowane warzywa na paście z ciecierzycy, ultraprostą sałatkę makaronową z grillowanymi warzywami, figę na chmurce, królewskiego buraka oraz dynię ze smakiem.
| Kategoria: | Kuchnia |
| Zabezpieczenie: |
Watermark
|
| Rozmiar pliku: | 4,0 MB |