Facebook - konwersja
Darmowy fragment

Co by tu zjeść? Sezon 1: Sałatki i talerzyki - ebook

Format:
PDF
Data wydania:
2 listopada 2025
13,99
1399 pkt
punktów Virtualo

Co by tu zjeść? Sezon 1: Sałatki i talerzyki - ebook

Pierwszy sezon miniserii kulinarnej „Co by tu zjeść?” to siedem wyjątkowych przepisów na sałatki i talerzyki – proste, sezonowe dania pełne koloru i smaku. To kuchnia roślinna bez zadęcia: wegetariańska, w większości z wegańskim potencjałem, a przede wszystkim – do zrobienia w zwykłej domowej kuchni. „Co by tu zjeść?” to nie tylko książka z przepisami, ale też zaproszenie, by w kuchni zwolnić, pobawić się smakami i odkryć, że najprostsze rzeczy potrafią dać najwięcej radości. W tym sezonie zapraszam cię na: słońce późnego lata, sałatkę dla zdrowej kiszki z kuskusem perłowym, grillowane warzywa na paście z ciecierzycy, ultraprostą sałatkę makaronową z grillowanymi warzywami, figę na chmurce, królewskiego buraka oraz dynię ze smakiem.

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 4,0 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij