Facebook - konwersja
Darmowy fragment

Czosnek - allium sativum właściwości prozdrowotne - ebook

Format:
PDF
Data wydania:
1 stycznia 2014
21,00
2100 pkt
punktów Virtualo

Czosnek - allium sativum właściwości prozdrowotne - ebook

W ślad za książką pt. "Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych" (wydaną w 2013 roku i dostępną na portalu www.ibuk.pl), dr hab. n. farm.
Bożena Muszyńska oddaje w ręce Czytelników kolejną książkę, tym razem o właściwościach prozdrowotnych czosnku. W opracowaniu tym przedstawiono początki
stosowania tego warzywa wśród różnych kultur oraz koleje jego rozpowszechniania się na Ziemi. Na szczególną uwagę zasługuje szerokie i obiektywne omówienie właściwości prozdrowotnych czosnku, stosowanego w różnych postaciach do leczenia wielu schorzeń, zarówno w dawnych jak i współczesnych czasach. Zacytowane pozycje piśmiennictwa rzetelnie dokumentują przedstawione tezy w książce pt.: "CZOSNEK - ALLIUM SATIVUM WŁAŚCIWOŚCI PROZDROWOTNE", dlatego też ta pozycja jest godna polecenia.

Kategoria: Medycyna
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-83-936591-5-9
Rozmiar pliku: 3,8 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij