Facebook - konwersja
Darmowy fragment

Domowa spiżarnia - ebook

Wydawnictwo:
Format:
PDF
Data wydania:
1 października 2019
39,00
3900 pkt
punktów Virtualo

Domowa spiżarnia - ebook

Domowe przetwory to doskonały, praktyczny sposób na urozmaicenie codziennej diety. Dzięki nim w środku zimy możemy cieszyć się smakiem słonecznych owoców i pełnych wartości odżywczych warzyw. Własnoręcznie przygotowywane przetwory są wolne od sztucznych dodatków i stanowią nieocenione źródło witamin. Książka zawiera cenne porady i opisy różnorodnych sposobów przygotowywania przetworów, a także ciekawe receptury, zarówno tradycyjne, jak i nowatorskie, wyróżniające się zaskakującymi smakami i połączeniami składników.

Spis treści

PRZETWORY W SŁOIKACH 4

GALARETKI GOTOWANE 8

GALARETKI SUROWE 12

DŻEMY 14

MARMOLADY 28

POWIDŁA 38

KISZONKI 46

MARYNATY 58

PASTY I CHUTNEYE 70

WARZYWA I OWOCE UTRWALANE CUKREM 78

SERY I NABIAŁ 96

TWARÓG 102

SER SUSZONY 105

SERY PODPUSZCZKOWE, CZYLI ŻÓŁTE 106

OSCYPEK, BUNDZ, BRYNDZA 110

PRZEPISY LITEWSKIE 112

MASŁO 114

CHLEBY I BUŁKI 120

CHLEBY NA ZAKWASIE 126

CHLEBY NA DROŻDŻACH 134

BUŁKI 150

INDEKS 158

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-83-66482-17-3
Rozmiar pliku: 42 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij