Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - ebook
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - ebook
Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
Kategoria: | Inne |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
ISBN: | 9788382222913 |
Rozmiar pliku: | 12 MB |