Facebook - konwersja

  • Empik Go W empik go

Food Engineering - ebook

Wydawnictwo:
Format:
EPUB
Data wydania:
15 grudnia 2024
122,84
12284 pkt
punktów Virtualo

Food Engineering - ebook

"Food Engineering: Innovations and Applications" is an essential guide for anyone interested in food science and technology. This book explores the world of food preparation and service, providing a thorough understanding of the industry for aspiring researchers, scientists, and professionals. Covering basic concepts and real-life examples to enhance learning and comprehension, it is written in simple language to ensure accessibility for readers of all ages. From fundamental knowledge to advanced practices, this book provides precise and to-the-point information, practical examples to illustrate real-world applications, and relevant visuals to aid comprehension.
"Food Engineering: Innovations and Applications" is perfect for anyone eager to learn about food technology and its applications. It offers a comprehensive overview, making complex topics easier to grasp and apply.

Kategoria: Technology
Język: Angielski
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-93-6152-845-3
Rozmiar pliku: 5,5 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij