Facebook - konwersja

  • Empik Go W empik go

Food Intollerance are a myth - ebook

Wydawnictwo:
Format:
EPUB
Data wydania:
1 stycznia 2020
71,44
7144 pkt
punktów Virtualo

Food Intollerance are a myth - ebook

The immunologist and bestselling author Attilio Speciani dispels the clichés
about so-called ‘food intolerances’ and guides the reader to a healthy and
better relationship with food.
Colitis, migraines, hormonal changes, arthritis, autoimmune diseases, imbalances of metabolism and many other disorders, from the most common to the most severe, are often related to diet. There is a close relationship between food and health, and when the natural and physiological relationship with food changes, due to food excesses or the repeated introduction of food, the organism generates measurable inflammatory signals that induce and maintain many conditions or diseases

Kategoria: Cooking & Food
Język: Angielski
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-88-214-5197-3
Rozmiar pliku: 8,5 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij