Facebook - konwersja

Food Process Engineering and Technology [DRM] - ebook

Wydawnictwo:
Format:
PDF
Data wydania:
8 czerwca 2013
580,90
58090 pkt
punktów Virtualo

Food Process Engineering and Technology [DRM] - ebook

Ebook zabezpieczony DRM. Dowiedz się więcej https://www.empik.com/pomoc/faq-ebook.
Pamiętaj, ebook będzie dostępny do pobrania wyłącznie w wybranym przez Ciebie formacie.
Ebook po zakupie nie będzie dostępny do czytania w aplikacji Empik Go.

The past 30 years have seen the establishment of food engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics. - Strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety- Links theory and practice- Considers topics in light of factors such as cost and environmental issues
Kategoria: Science
Język: Angielski
Zabezpieczenie: brak
ISBN: 978-0-12-415986-0
Rozmiar pliku: 39 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij