Facebook - konwersja

Горячие и холодные супы, борщи. Вкусно и просто (Gorjachie i holodnye supy, borshhi. Vkusno i prosto) - ebook

Wydawnictwo:
Data wydania:
19 kwietnia 2019
Format ebooka:
EPUB
Format EPUB
czytaj
na czytniku
czytaj
na tablecie
czytaj
na smartfonie
Jeden z najpopularniejszych formatów e-booków na świecie. Niezwykle wygodny i przyjazny czytelnikom - w przeciwieństwie do formatu PDF umożliwia skalowanie czcionki, dzięki czemu możliwe jest dopasowanie jej wielkości do kroju i rozmiarów ekranu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na czytniku
Czytanie na e-czytniku z ekranem e-ink jest bardzo wygodne i nie męczy wzroku. Pliki przystosowane do odczytywania na czytnikach to przede wszystkim EPUB (ten format możesz odczytać m.in. na czytnikach PocketBook) i MOBI (ten fromat możesz odczytać m.in. na czytnikach Kindle).
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na smartfonie
Aby odczytywać e-booki na swoim smartfonie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. iBooks dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
13,88

Горячие и холодные супы, борщи. Вкусно и просто (Gorjachie i holodnye supy, borshhi. Vkusno i prosto) - ebook

Первые блюда являются основой правильного и сбалансированного питания. Вы найдете рецепты вкусных горячих и холодных супов, которые прекрасно подойдут не только для повседневного обеда или ужина, но и для праздничного застолья. Традиционные первые блюда грузинской, итальянcкой, испанской, украинской кухни, ароматные мясные супы, наваристые борщи и нежные овощные крем-супы. Пошаговые рецепты, доступные ингредиенты и неимоверно вкусный результат!

• Свекольник
• Уха
• Украинский борщ
• Харчо
• Крем-суп с шампиньонами
• Французский луковый суп
• Минестроне
• Тыквенный суп-пюре Pervye bljuda javljajutsja osnovoj pravil'nogo i sbalansirovannogo pitanija. Vy najdete recepty vkusnyh gorjachih i holodnyh supov, kotorye prekrasno podojdut ne tol'ko dlja povsednevnogo obeda ili uzhina, no i dlja prazdnichnogo zastol'ja. Tradicionnye pervye bljuda gruzinskoj, ital'janckoj, ispanskoj, ukrainskoj kuhni, aromatnye mjasnye supy, navaristye borshhi i nezhnye ovoshhnye krem-supy. Poshagovye recepty, dostupnye ingredienty i neimoverno vkusnyj rezul'tat!

• Svekol'nik
• Uha
• Ukrainskij borshh
• Harcho
• Krem-sup s shampin'onami
• Francuzskij lukovyj sup
• Minestrone
• Tykvennyj sup-pjure

Kategoria: Cooking & Food
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-617-12-5201-1
Rozmiar pliku: 1,9 MB

BESTSELLERY

Kategorie: