Facebook - konwersja
Darmowy fragment

Gotowanie na parze. Encyklopedia zdrowia - ebook

Wydawnictwo:
Format:
PDF
Data wydania:
1 grudnia 2011
5,00
500 pkt
punktów Virtualo

Gotowanie na parze. Encyklopedia zdrowia - ebook

 

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), zasad zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery.

Spis treści

  • Wstęp 1
  • Dolegliwości układu pokarmowego 2
  • Wymioty i nudności 2
  • Zgaga 2
  • Zaparcia 3
  • Wzdęcia 4
  • Biegunka 4
  • Niestrawność 5
  • Sprzęt do gotowania na parze 6
  • Koszyk lub sitko 6
  • Parowar 7
  • Szybkowar 7
  • Zasady gotowania na parze 8
  • Stosowanie przypraw i ziół 10
  • Przepisy 12
  • Zupa z zielonego groszku 12
  • Zupa pomidorowa 13
  • Knedle drożdżowe z owocami 14
  • Kluski na parze 15
  • Talerz warzyw 16
  • Ziemniaki z twarogiem 17
  • Brokuły z migdałami 18
  • Pomidory faszerowane kaszą 19
  • Warzywa z kaszą kuskus 20
  • Tofu z warzywami 21
  • Roladki rybne 22
  • Łosoś w sosie pomidorowym 23
  • Halibut z cukinią i marchewką 24
  • Flądra w ziołach 25
  • Kurczak w płatkach migdałowych 26
  • Indyk z marchewką i groszkiem 27
  • Wieprzowina z kalafiorem 28
  • Klopsy ziołowe 29
  • Zabaglione 30
  • Krem czekoladowy 31
  • Zasady zdrowego odżywiania 32
Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: brak
ISBN: 978-83-7774-437-6
Rozmiar pliku: 6,1 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij