Facebook - konwersja
Przeczytaj fragment on-line
Darmowy fragment

  • Empik Go W empik go

Jak zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej w restauracji? - ebook

Wydawnictwo:
Format:
EPUB
Data wydania:
1 kwietnia 2016
9,84
984 pkt
punktów Virtualo

Jak zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej w restauracji? - ebook

Niniejsza książka zawiera kilka prostych sposobów jak zwiększyć przychody restauracji ze sprzedaży wody. Udowodnimy Ci, dlaczego woda w butelce jest lepsza od wody z kranu. Nauczymy Cię, w jakich sytuacjach proponować wodę. Dzięki tej książce zdobędziesz wiedzę, jak za pomocą sprzedaży sugestywnej zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej!

Kategoria: Poradniki
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-83-65543-39-4
Rozmiar pliku: 2,4 MB

FRAGMENT KSIĄŻKI

Niniejszy e-book stanowi własność intelektualną firmy Efektywna Restauracja i jest chroniony przez prawo autorskie. Żadna część niniejszego dokumentu nie może być powielana lub przekazywana metodami mechanicznymi lub elektronicznymi w jakimkolwiek celu bez pisemnej zgody autorek e-booka. Zabronione jest wprowadzanie jakichkolwiek zmian w zawartości publikacji bez pisemnej zgody wydawcy.

Autorzy oraz wydawnictwo dołożyli wszelkich starań, aby zawarte w tym e-booku informacje były kompletne i rzetelne. Nie biorą jednak żadnej odpowiedzialności ani za ich wykorzystanie, ani za związane z tym ewentualne naruszenie praw patentowych lub autorskich. Autorzy i wydawnictwo nie ponoszą również żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania informacji zawartych w niniejszej publikacji. Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.

[email protected]ęp

Segment wody butelkowanej ciągle się rozwija. Wykorzystaj tę szansę i sprzedawaj więcej wody w swojej restauracji!

Woda mineralna jest niezbędnym składnikiem każdej filiżanki z kawą, herbatą i innym napojem. Może być serwowana przed posiłkiem, w jego trakcie i po zakończeniu. Zastosowanie wody jest po prostu uniwersalne!

W ostatnim czasie nasila się trend łączenia wody z winem; powstał i rozwija się nawet zawód tzw. hydrosomelierów — osób, które potrafią ocenić smak wody, jej zapach i konsystencję oraz dobrać wodę do rodzaju potrawy.

Darmowy fragment
mniej..

BESTSELLERY

Menu

Zamknij