- W empik go
Jak zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej w restauracji? - ebook
Jak zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej w restauracji? - ebook
Niniejsza książka zawiera kilka prostych sposobów jak zwiększyć przychody restauracji ze sprzedaży wody. Udowodnimy Ci, dlaczego woda w butelce jest lepsza od wody z kranu. Nauczymy Cię, w jakich sytuacjach proponować wodę. Dzięki tej książce zdobędziesz wiedzę, jak za pomocą sprzedaży sugestywnej zwiększyć sprzedaż wody butelkowanej!
Kategoria: | Poradniki |
Zabezpieczenie: |
Watermark
|
ISBN: | 978-83-65543-39-4 |
Rozmiar pliku: | 2,4 MB |
FRAGMENT KSIĄŻKI
Autorzy oraz wydawnictwo dołożyli wszelkich starań, aby zawarte w tym e-booku informacje były kompletne i rzetelne. Nie biorą jednak żadnej odpowiedzialności ani za ich wykorzystanie, ani za związane z tym ewentualne naruszenie praw patentowych lub autorskich. Autorzy i wydawnictwo nie ponoszą również żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania informacji zawartych w niniejszej publikacji. Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
[email protected]ęp
Segment wody butelkowanej ciągle się rozwija. Wykorzystaj tę szansę i sprzedawaj więcej wody w swojej restauracji!
Woda mineralna jest niezbędnym składnikiem każdej filiżanki z kawą, herbatą i innym napojem. Może być serwowana przed posiłkiem, w jego trakcie i po zakończeniu. Zastosowanie wody jest po prostu uniwersalne!
W ostatnim czasie nasila się trend łączenia wody z winem; powstał i rozwija się nawet zawód tzw. hydrosomelierów — osób, które potrafią ocenić smak wody, jej zapach i konsystencję oraz dobrać wodę do rodzaju potrawy.
Darmowy fragment