Facebook - konwersja
Przeczytaj fragment on-line
Darmowy fragment

  • Empik Go W empik go

Jesienne Zupy: 60 Przepisów Na Pyszne Zupki Na Każdy Dzień - ebook

Wydawnictwo:
Format:
EPUB
Data wydania:
16 października 2024
12,99
1299 pkt
punktów Virtualo

Jesienne Zupy: 60 Przepisów Na Pyszne Zupki Na Każdy Dzień - ebook

Oprogramowanie od tego, czy rozwiązanie na pożywną zupę dla całej rodziny, delikatny krem ​​na romantyczną funkcję, czy lekką opcję na lunch, w tym e-booku coś opisanego dla siebie. Odkryj składniki odżywcze, aromatyczne przyprawy i zaskakujące połączenia smakowe

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 5,2 KB

FRAGMENT KSIĄŻKI

Zupa to jedno z tych dań, które ma przekazy moc – może być sycąca, rozgrzewająca, lekkostrawna, a jednocześnie dostępna w smakach i wartościach. W wielu kulturach i kuchniach na całym świecie zupa odgrywana kluczową rolę, występuje jednocześnie, posiłkiem, jak i wykwintnym daniem na specjalne okazje. W polskiej tradycji jest głęboko zakorzeniona – od klasycznego rosołu, przez krem ​​z pomidorów, po chłodnik na upalne dni.

Oprogramowanie od tego, czy rozwiązanie na pożywną zupę dla całej rodziny, delikatny krem ​​na romantyczną funkcję, czy lekką opcję na lunch, w tym e-booku coś opisanego dla siebie. Odkryj składniki odżywcze, aromatyczne przyprawy i zaskakujące połączenia smakowe

1. Zupa pomidorowa

Składniki:

- 800 g pomidorów

- 1 cebula

- 2 ząbki czosnku

- 500 ml bulionu

- sól, pieprz, bazylia

Przygotowanie:

1. Podsmaż cebulę i czosnek, dodaj pokrojone pomidory.

2. Wlej bulion, gotuj przez 20 minut. Zblenduj i dopraw.

2. Zupa brokułowa

Składniki:

- 500 g brokułów

- 1 cebula

- 2 ziemniaki

- 500 ml bulionu

- śmietana

Przygotowanie:

1. Podsmaż cebulę, dodaj ziemniaki i brokuły.

2. Wlej bulion, gotuj do miękkości. Zblenduj i dodaj śmietanę.

3. Zupa ogórkowa

Składniki:

- 500 g ogórków

- 1 cebula

- 2 ziemniaki

- 750 ml bulionu
mniej..

BESTSELLERY

Menu

Zamknij