Facebook - konwersja
  • nowość

Nutrition [DRM] - ebook

Wydawnictwo:
Data wydania:
15 czerwca 2022
Format ebooka:
PDF
Format PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
114,90

Nutrition [DRM] - ebook

Ebook zabezpieczony DRM. Dowiedz się więcej https://www.empik.com/pomoc/faq-ebook.
Pamiętaj, ebook będzie dostępny do pobrania wyłącznie w wybranym przez Ciebie formacie.
Ebook po zakupie nie będzie dostępny do czytania w aplikacji Empik Go.

L'ouvrageEn parfaite conformite avec le programme de DFASM (diplome de formation approfondie en sciences medicales) s'inscrivant dans la R2C 2021, cet ouvrage rassemble l'ensemble des connaissances indispensables a acquerir en nutrition. Il presente dans le detail les items du programme relevant de cette specialite et comporte deux parties :- une partie Connaissances composee de 14 chapitres ou chaque chapitre commence par les situations de depart, un tableau de hierarchisation des connaissances en rangs A et B, puis developpe la thematique avec l'indication des rangs au fil du texte (les rangs C sont abordes), etayee de points cles, tableaux et figures, de rubriques sur les notions a retenir ;- une partie Entrainement qui propose des cas cliniques et des questions isolees corriges et commentes avec indication des rangs, offrant un outil performant d'autoevaluation. Cette 4e edition encore plus didactique, offre une mise a jour de l'ensemble des donnees et propose un acces en ligne aux recommandations. Le publicLes etudiants en DFASM qui souhaitent se preparer efficacement aux rangs A et B et valider leur DFASM. Cet ouvrage s'adresse egalement aux medecins, dieteticiens et professionnels de sante qui souhaitent mettre a jour ou acquerir des connaissances. Les auteursCet ouvrage est le fruit du travail collectif des membres du College des Enseignants de Nutrition, dont le comite de redaction a ete assure par les docteurs Judith Aron-Wisnewsky et Vanessa Cottet, le professeur Eric Fontaine, et la coordination, par le professeur David Seguy.
Kategoria: Katalog
Język: Angielski
Zabezpieczenie: brak
ISBN: 978-2-294-77378-5
Rozmiar pliku: 4,5 MB

BESTSELLERY

Kategorie: