Facebook - konwersja
Darmowy fragment

  • Empik Go W empik go

Słodka strona Japonii: Japońskie desery i przekąski dla dzieci | Przyjazna dzieciom książka kucharska z 90 pysznymi przepisami na słodkości dla ciekawych świata młodych kucharzy - ebook

Format:
PDF
Data wydania:
4 sierpnia 2024
9,94
994 pkt
punktów Virtualo

Słodka strona Japonii: Japońskie desery i przekąski dla dzieci | Przyjazna dzieciom książka kucharska z 90 pysznymi przepisami na słodkości dla ciekawych świata młodych kucharzy - ebook

Dive into a world of delightful Japanese desserts with this kid-friendly cookbook. Perfect for young chefs, it features 90 delicious recipes blending traditional flavors with modern twists. Learn about cultural treats like mochi and dorayaki, and enjoy step-by-step guidance for creating sweet masterpieces. This book encourages creativity and eco-consciousness, making it a must-have for families who love to cook together. Enjoy healthy sweet treats with balanced flavors, discover cultural insights with every recipe, and find perfect recipes for birthdays, holidays, and more. Easy-to-follow instructions foster craftsmanship and creativity in young bakers, while an eco-friendly approach promotes a deeper connection with ingredients and cooking. Celebrate traditions, unleash creativity, and create unforgettable memories in the kitchen!

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 2,1 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij