Facebook - konwersja
Darmowy fragment

  • Empik Go W empik go

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak przygotowywać sfermentowaną żywność, od początkującego do mistrza || Łatwe przepisy domowej fermentacji warzyw, owoców, nabiału i kuchni japońskiej dla prawdziwych smakoszy - ebook

Format:
PDF
Data wydania:
9 listopada 2024
18,89
1889 pkt
punktów Virtualo

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak przygotowywać sfermentowaną żywność, od początkującego do mistrza || Łatwe przepisy domowej fermentacji warzyw, owoców, nabiału i kuchni japońskiej dla prawdziwych smakoszy - ebook

Ten przewodnik zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby opanować fermentację - nawet jeśli zaczynasz od zera! Łączy wszystkie książki z serii, obejmując sfermentowane owoce, warzywa, nabiał oraz japońskie fermenty, jak koji, miso i amazake. Idealny dla każdego, kto chce podnieść swoje umiejętności fermentacji, oferuje wskazówki krok po kroku na każdym etapie. Dzięki przepisom na kefir, jogurt, ser, kapustę kiszoną, kimchi i kombuchę, książka zamienia codzienne składniki w potrawy pełne wartości odżywczych. Bez zdjęć, aby w pełni zaangażować zmysły w proces fermentacji. Niezależnie, czy fermentujesz dla zdrowia, zachowania plonów, czy nowych smaków, znajdziesz tu wszystko, by zostać mistrzem fermentacji w domu.

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 2,8 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij