Facebook - konwersja
Pobierz fragment

  • promocja
  • Empik Go W empik go

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak przygotowywać sfermentowaną żywność, od początkującego do mistrza || Łatwe przepisy domowej fermentacji warzyw, owoców, nabiału i kuchni japońskiej dla prawdziwych smakoszy - ebook

Data wydania:
9 listopada 2024
Format ebooka:
PDF
Format PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
Pobierz fragment

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak przygotowywać sfermentowaną żywność, od początkującego do mistrza || Łatwe przepisy domowej fermentacji warzyw, owoców, nabiału i kuchni japońskiej dla prawdziwych smakoszy - ebook

Ten przewodnik zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby opanować fermentację - nawet jeśli zaczynasz od zera! Łączy wszystkie książki z serii, obejmując sfermentowane owoce, warzywa, nabiał oraz japońskie fermenty, jak koji, miso i amazake. Idealny dla każdego, kto chce podnieść swoje umiejętności fermentacji, oferuje wskazówki krok po kroku na każdym etapie. Dzięki przepisom na kefir, jogurt, ser, kapustę kiszoną, kimchi i kombuchę, książka zamienia codzienne składniki w potrawy pełne wartości odżywczych. Bez zdjęć, aby w pełni zaangażować zmysły w proces fermentacji. Niezależnie, czy fermentujesz dla zdrowia, zachowania plonów, czy nowych smaków, znajdziesz tu wszystko, by zostać mistrzem fermentacji w domu.

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 2,8 MB

BESTSELLERY

Kategorie: