Facebook - konwersja
Pobierz fragment

  • promocja
  • Empik Go W empik go

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Łatwe i przyjemne przepisy krok po kroku na domowe fermentowane produkty mleczne || Jak zrobić ser, jogurt, kefir, masło i więcej używając kultur fermentacyjnych w domowym zaciszu - ebook

Data wydania:
6 listopada 2024
Format ebooka:
PDF
Format PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
Pobierz fragment

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Łatwe i przyjemne przepisy krok po kroku na domowe fermentowane produkty mleczne || Jak zrobić ser, jogurt, kefir, masło i więcej używając kultur fermentacyjnych w domowym zaciszu - ebook

Odkryj radość tworzenia domowych, pysznych produktów fermentowanych! Od kremowego jogurtu po ostry, dojrzały cheddar - ta książka krok po kroku pokaże Ci, jak fermentować nabiał we własnej kuchni. Bez skomplikowanego sprzętu czy doświadczenia, wystarczy odrobina ciekawości i kilka podstawowych składników, by stworzyć zdrowe sery, kefiry, masła i więcej! Znajdziesz tu przyjazne dla początkujących instrukcje oraz pomysły na modyfikacje - od jogurtu miodowo-waniliowego po kefir z imbirem i kurkumą. Książka bez zdjęć pobudzi Twoją kreatywność i zaangażuje wszystkie zmysły, a także promuje zrównoważone podejście do gotowania. Z sekcją rozwiązywania problemów i wskazówkami dotyczącymi przechowywania i dojrzewania, możesz być pewien, że każdy przepis zakończy się sukcesem. Zanurz się w świecie domowych smaków i odkryj, jak przyjemne i satysfakcjonujące może być fermentowanie własnego nabiału!

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 1,4 MB

BESTSELLERY

Kategorie: