Facebook - konwersja
Pobierz fragment

  • promocja
  • Empik Go W empik go

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków - ebook

Data wydania:
5 listopada 2024
Format ebooka:
PDF
Format PDF
czytaj
na laptopie
czytaj
na tablecie
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na laptopie
Pliki PDF zabezpieczone watermarkiem możesz odczytać na dowolnym laptopie po zainstalowaniu czytnika dokumentów PDF. Najpowszechniejszym programem, który umożliwi odczytanie pliku PDF na laptopie, jest Adobe Reader. W zależności od potrzeb, możesz zainstalować również inny program - e-booki PDF pod względem sposobu odczytywania nie różnią niczym od powszechnie stosowanych dokumentów PDF, które odczytujemy każdego dnia.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
czytaj
na tablecie
Aby odczytywać e-booki na swoim tablecie musisz zainstalować specjalną aplikację. W zależności od formatu e-booka oraz systemu operacyjnego, który jest zainstalowany na Twoim urządzeniu może to być np. Bluefire dla EPUBa lub aplikacja Kindle dla formatu MOBI.
Informacje na temat zabezpieczenia e-booka znajdziesz na karcie produktu w "Szczegółach na temat e-booka". Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
Pobierz fragment

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków - ebook

Poznaj smak prawdziwej, tradycyjnej kuchni japońskiej o każdej porze roku. Ten ekologiczny i przystępny cenowo przewodnik daje Ci wszystko, czego potrzebujesz, aby opanować sztukę japońskiej fermentacji we własnej kuchni - bez specjalnego sprzętu. Naucz się tworzyć miso, koji, amazake i inne klasyczne fermenty krok po kroku, z pomocą praktycznych wskazówek, aby każda partia wyszła idealnie. Odkryj techniki kiszenia warzyw, które zamieniają codzienne składniki w pełne umami dodatki, i zanurz się w przepisach, które łączą te fermenty w pyszne, tradycyjne dania - od pikantnych zup po marynowane białka i kiszone przystawki. Ta książka jest zaprojektowana z myślą o prostocie i zrównoważonym podejściu. Odkryj, jak japońskie fermenty mogą wzbogacić Twoją kuchnię o autentyczne smaki, którymi możesz cieszyć się na co dzień.

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 1,8 MB

BESTSELLERY

Kategorie: