Facebook - konwersja
Darmowy fragment

Z warzyw można zrobić wszystko. Warzywne historie - ebook

Wydawnictwo:
Format:
PDF
Data wydania:
3 czerwca 2019
39,00
3900 pkt
punktów Virtualo

Z warzyw można zrobić wszystko. Warzywne historie - ebook

Z warzyw można zrobić wszystko – właśnie tak! I mamy na to 100 dowodów w postaci sprawdzonych przepisów na znakomite dania główne, ciasta, desery, przetwory i inne specjały. Zgodnie z najnowszymi trendami dietetycznymi to warzywa powinny zajmować najważniejsze miejsce w naszym menu, gdyż są pełne wartości odżywczych, zapobiegają chorobom i mają niewielką kaloryczność. Wobec tak wielu korzyści zdrowotnych płynących z ich spożywania czas zmienić swoje przyzwyczajenia – na warzywne!

Spis treści

WSTĘP 4

ŚNIADANIA I PÓŁPRODUKTY 7

ZUPY 35

DANIA JEDNOGARNKOWE 57

KOTLETY, BURGERY, GOŁĄBKI, PIEROGI 103

PRZYSTAWKI, PASZTETY, SAŁATKI 129

WARZYWNE KOKTAJLE I SOKI 151

INDEKS POTRAW 158

INDEKS SKŁADNIKÓW GŁÓWNYCH 160

Kategoria: Kuchnia
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
ISBN: 978-83-8059-881-2
Rozmiar pliku: 154 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij