Facebook - konwersja

Polish Archaeology in the Mediterranean 23/1 - ebook

Format:
PDF
Data wydania:
1 stycznia 2014
16,70
1670 pkt
punktów Virtualo

Polish Archaeology in the Mediterranean 23/1 - ebook

The latest volume of Polish Archaeology in the Mediterranean (PAM) is divided into two fascicles. This part, XXIII/1 contains 30 papers reporting on the work of Polish archaeological expeditions cooperating with the Polish Centre of Mediterranean Archaeology, University of Warsaw in the season of 2011. The articles detail the results of excavations, conservation activities and archaeological surveys on 11 sites in Egypt (Alexandria, Marea, Marina el-Alamein, Tell el-Retaba, Tell el-Farha, Tell el-Murra, Saqqara, Naqlun, Deir el-Bahari, Dakhla and Berenike), three sites in Sudan (Old Dongola, Banganarti and el-Zuma) and one each on Cyprus (Nea Paphos), Lebanon (Beirut) and Syria (Palmyra), as well as in the Al-Subiyah region in Kuwait. Dating of the sites mentioned in the volume ranges from the Bronze Age to late Middle Ages. Among the five articles in the Studies section, four are devoted to the analysis of pottery (from Tell Arbid in Syria, Naqlun in Egypt and the Bijan Island in Iraq) and marble vessels (from Jiyeh in Labanon). The fifth paper discusses Hellenistic fortifications in the Ptolemaic Red Sea port of Berenike."

Kategoria: Języki obce
Język: Angielski
Zabezpieczenie: Watermark
Watermark
Watermarkowanie polega na znakowaniu plików wewnątrz treści, dzięki czemu możliwe jest rozpoznanie unikatowej licencji transakcyjnej Użytkownika. E-książki zabezpieczone watermarkiem można odczytywać na wszystkich urządzeniach odtwarzających wybrany format (czytniki, tablety, smartfony). Nie ma również ograniczeń liczby licencji oraz istnieje możliwość swobodnego przenoszenia plików między urządzeniami. Pliki z watermarkiem są kompatybilne z popularnymi programami do odczytywania ebooków, jak np. Calibre oraz aplikacjami na urządzenia mobilne na takie platformy jak iOS oraz Android.
Rozmiar pliku: 522 MB

BESTSELLERY

Menu

Zamknij