Wydawnictwo
Wydawnictwo
-
Rewolucja na talerzu czyli: Jak fizyka i chemia zmieniły gotowanie.Wydawnictwo: Piotr ReimannEBOOK: PDFZabezpieczenie: WatermarkKategoria: PopularnonaukoweCzy kuchnia może być laboratorium? A kucharz – naukowcem? Ta książka to nie kolejny poradnik o zdrowym odżywianiu, ani zbiór przepisów z modą na...35.00 złEBOOK: PDFFormat PDFczytajna laptopieczytajna tablecieFormat e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.Format PDFczytajna laptopieczytajna tablecieFormat e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednakze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.Zabezpieczenie: Watermark35.00 zł